a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us
 

Over ons

Over Black Bee Productions

TEAM

Leon de Levita

Director

Leon de Levita is samen met Casper Molin mede-oprichter van Black Bee productions.De filmindustrie is er bij Leon letterlijk met de paplepel ingegoten.Vanaf jongs af aan is Leon al bezig geweest met het schieten van filmpjes op de oude bandrecorders van zijn vader. Nadat Leon zijn eerste professionele film (a Change of Heart) naar buiten bracht is Leon echt doorgebroken, en kwam er opdracht na opdracht.Leon heeft al veel credits onder zijn naam staan. Waaronder regie en Camera-assistentie bij grote Nederlandse producties.Leon is hoofdverantwoordelijk voor de regie kant bij Black Bee. Tevens is hij uitmuntend editor.Leon hoopt met Black Bee samen met het jonge team producties neer te zetten van een extreem hoge productionele waarde.

Casper Molin

Producer

Casper Molin is samen met Leon de Levita mede-oprichter van Black Bee Productions.Vanaf het moment dat hij kon lopen heeft Casper een passie voor film gehad.Nu trekt hij deze lijn door in de richting van Sound-Design en Productie.Casper is hoofdverantwoordelijk voor vrijwel alle productionele kanten van Black Bee.Met al meerdere credits voor Sound-design (korte films, video-clips en documentaires) zal Casper zich ook focussen op de post-productie van onze films.Met het bedrijf hoopt hij zo veel mogelijk producties te kunnen realiseren.

Sébastian Martens

Producer

Sébastian Martens is 19 jaar en studeert projectmanagement aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij zal zich bezighouden met de organiserende kant van het bedrijf, zorgt dat alles soepel verloopt, en dat eventuele obstakels vermeden of opgelost worden. Kort gezegd; De taken van een projectmanager. Ook het goed plannen van verschillende projecten is heel erg van belang, zo worden onnodige kosten en vertragingen van het project voorkomen.

Luca Izarin

Director

Van jongs af aan is Luca Izarin beïnvloed door beeld. Hierdoor heeft hij, in verloop van tijd, een andere opvatting over kijken en beeld kunnen ontwikkelen. Als een jonge enthousiasteling op film gebied is hij altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging zodat zijn visie zich blijft verbreden. Op deze manier probeert hij een ander beeld van de hedendaagse maatschappij te schetsen en dit te vertalen naar film. Luca regisseert en assisteert het productie team. Los hiervan houd hij zich ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Luca Izarin

Creative

Raphael Hoger is 19 jaar oud en studeert ‘Amsterdam school of international business’ (AMSIB) aan de Hogeschool van Amsterdam. Raphael houdt zich binnen Black Bee Productions voornamelijk bezig met het ondersteunen van het schrijf- en regieproces in combinatie met Leon en Luca. Ook houdt Raphael zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten binnen het bedrijf. Verder heeft Raphael aspiraties om zijn horizon te verbreden binnen het gebied van acteren.