a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Dare To Fly

DARE TO FLY
Uitzichtloosheid, sombere gedachten, het wegglippen van toekomstperspectief, de jeugd heeft het lastig tijdens deze lockdown. Dat moet anders, vindt Black Bee Productions. Daarom roepen wij, samen met rapper Adje jongeren op om tijdens deze pandemie niet verslagen op de bank te blijven zitten.
‘Zoek de inspiratie in jezelf en kom in beweging’.

Met de campagne ‘Dare To Fly’ hoopt Black Bee Productions een grote groep jongeren te bereiken die ervan droomt zelf films of series te maken, maar is ook op zoek naar jongeren die hun boodschap via een scenario willen ontwikkelen tot een mooi eindresultaat.
“Wij zijn zelf jong en willen aantonen dat het leven in deze pandemie niet alleen maar uitzichtloos is en ook tot heel veel creativiteit kan leiden. Zelfs nu er volgens veel jongeren weinig te doen is. We willen laten zien dat je ook in deze tijd nog steeds kunt dromen en je dromen waar kunt maken”.

DURF TE VLIEGEN
Om de oproep kracht bij te zetten, wordt vandaag een korte campagnevideo gelanceerd. Welke bovenaan deze nieuwsbrief te zien is. In de video staat de jonge George Lucas, gespeeld door Lucas van der Pot, centraal. We zien George die droomt, droomt van ‘vliegen’, droomt over het heelal. We zien een jongen die zich door niets uit het veld laat slaan en er alles aan doet om zijn droom te verwezenlijken. Hierdoor bereikt hij uiteindelijk datgene waar zijn hart naar uitgaat. Op de achtergrond klinkt de stem van Julmar Simons, beter bekend als rapper Adje. “We hebben allemaal dromen. Een weg die je wilt bewandelen. Jij bepaalt waar je droom begint, jij bepaalt je toekomst. Laat niemand je vertellen wat je niet kan. Laat niemand jou je droom afnemen. Durf te vliegen. Dat is waar het begint.”

RAPPER ADJE
Julmar Simons ondersteunt het initiatief van harte. “Ik zie dat de jeugd het zwaar heeft en met de ziel onder de arm loopt. Deze oproep sluit aan bij mijn eigen drijfveer om jongeren te motiveren en te stimuleren iets met hun leven te doen. Ik probeer dat met mijn muziek maar wil hen met deze oproep ook stimuleren creatief aan de slag te gaan op het gebied van schrijven en film.”
Black Bee Productions mikt met haar oproep op jongeren die kennis van zaken hebben, maar nog worstelen met de brug naar het ‘echte’ werk. Ook is zij op zoek naar mooie verhalen van jongeren die andere inspireren en over de grens durven te gaan in hun ideeën.

PITCH JE IDEE HIER