a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Première Halwende

Met enthousiasme vertellen wij u dat woensdag 22 januari de première van ‘Halwende’ bij LAB111 in Amsterdam heeft plaatsgevonden.

In de film Halwende onderzoeken wij de gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis. Wat zijn de gevolgen van eenzaamheid? Hoe gaat iemand met zijn confronterende verleden om? In Halwende volgen wij een ingetogen 40 jarige man. Na een zware gebeurtenis wordt het voor hem lastig de realiteit en waanbeelden van elkaar te onderscheiden. De harde realiteit die de mens probeert te ontduiken wordt in dit verhaal subtiel vormgegeven…
Met in de hoofdrol Charlie May als Halwende en Nikita van der Linden als Stella.

Het is de eerste keer dat onze vijfde film vertoond is aan vrienden, familie, investeerders, cast en crew.

Vanaf nu starten wij met de distributie van de film, beginnend met het inzenden naar verschillende filmfestivals. Zodra wij meer nieuws hierover hebben zullen wij dit natuurlijk maar al te graag met u delen! Mocht u het leuk vinden om een linkje van de film te ontvangen, dan horen wij het graag!

 Leon, Casper, Sébastian, Luca en Shaffy
Black Bee Productions