a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

The Spotlight

Met trots kondigen wij het einde van het eerste seizoen van ‘The Spotlight’ aan; een zevendelige visuele podcast, waarin Thijs Boermans samen met een collega Nederlandse acteur diens favoriete scène uit een van zijn gespeelde films of series analyseert door ze eerst te bekijken en vervolgens te bespreken.
Te gast waren: Robert de Hoog, Susan Radder, Monic Hendrickx, Shahine El-Hamus, Yootha Wong-Loi-Sing, Jan Kooijman en Géza Weisz.
In elk gesprek probeert Thijs erachter te komen wat de desbetreffende acteur heeft moeten doen en laten om de scènes zo te spelen dat deze impact maakte op het witte doek of op het televisie scherm. Daarnaast vertellen de acteurs de weg tot waar ze nu staan in hun carrière en waar ze heen willen. 

Heb je de afleveringen nog niet gezien en wil je ze terugzien? Dat kan via de onderstaande knop ‘The Spotlight Videocast’. Wij zouden het zeer waarderen als je op het YouTube kanaal van The Spotlight abonneert!

Vanaf volgende week zullen de afleveringen ook op Spotify & Apple podcast staan. 

Check via de onderstaande knoppen onze social media pagina’s om overal van op de hoogte te blijven!